E-mailUrbaani @ FacebookUrbaani @ YoutubeUrbaani – Kuopion katukuva

Video: Timi Lexikon – Huasteleppa levveemmin

Kirjoittaja , Jou.24, 2010, aiheessa Musiikkivideo

Lexikon rykäisi – ja vieläpä Savoksi – jouluksi faneilleen yllätyksen!

Uusi video, Huasteleppa Levveemmin, on miehen toinen musiikkivideo esikoislevyltä Vähät valitan. Nimen mukaisesti teemana on Savon murre ja video onkin kuvattu kalakukkopääkaupungissa Kuopiossa. Kappaleen on tuottanut Sauruksen Pike ja ohjannut Mika Antero. Videota kuvattiin myös viime heinäkuussa levyjulkkarikeikalla Henry’s Pubissa Kuopiossa ja mikäli paikalla oli, voi koittaa itseään sieltä bongata! Video löytyy artikkelin alta sekä suoraan Youtubesta osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=C9FJ6d-o3-0

:, , ,

Jätä kommentti

Etsitkö jotakin?

Käytä alla olevaa lomaketta etsiäksesi sivuilta:

Ei tuloksia? Ilmoita ylläpidolle, niin voimme korjata virheen!