Luvalliset seinät #lupamaalata

Urbaani on yhdessä Kuopion kaupungin kanssa mahdollistanut Kuopioon useita luvallisia maalauspaikkoja. Alla ohjeistus maalauspaikoilla toimimiseen ja karttanäkymä kaikista luvallisista paikoista löytyy sivun lopusta. Kartalla mukana myös lähialueen luvallisia seiniä.

 

Kartalla saat näkyviin lisätietoa ja kuvan kohteesta klikkaamalla paikkamerkintää. Pystyt tallentamaan kartan omaan Google Maps -sovellukseesi/tiliisi klikkaamalla kartan nimen vieressä olevaa tähti-kuvaketta. Klikkauksen jälkeen kartta löytyy Google Maps -sovelluksesta kohdasta Merkitty > Kartat. Voit avata kartan myös koko ruudulle uuteen selain-ikkunaan tästä linkistä.

 

Maalauspaikkojen ohjeet

  • Maalaa graffiteja vain niitä varten tarkoitettuihin pintoihin. Älä maalaa muihin rakenteisiin tai ympäristöön.
  • Voit maalata mihin tahansa kohtaan graffitiseinää ja minkä päälle haluat, mutta älä sotke maalauksia.
  • Vie tyhjät maalipurkit ja muut käyttämäsi tarvikkeet poistuessasi mukanasi ja roskikseen. Täysin tyhjät maalipurkit kuuluvat metallikeräykseen ja vajaat vaaralliseen jätteeseen.
  • Älä riko seinällä pulloja tai laseja
  • Pidä seinän ympäristö siistinä muustakin roskasta.
  • Älä häiritse muita alueella liikkuvia. Mikäli seinä sijatsee kevyen liikenteen väylän varrella tai vieressä niin ota huomioon muut tien käyttäjät ja noudata kevyen liikenteen väylän sääntöjä.
  • Graffitiseinän käyttö lopetetaan, jos edellä mainittuja ohjeita ja sääntöjä ei noudateta.

 

Ystävällisin terveisin,
Kuopion kaupunki & Katutaideyhdistys Urbaani ry
 
Kuopion luvalliset seinät tunnistaa #lupamaalata-kylteistä, joista löytyy myös ylläoleva ohjeistus. Halutessasi voit käyttää hashtagia #lupamaalata jakaessasi seinille tekemiäsi maalauksia sosiaalisessa mediassa.
Lupa maalata: Maalauspaikan ohjeet