E-mailUrbaani @ FacebookUrbaani @ YoutubeUrbaani – Kuopion katukuva

Info

Muualla | Graffiti | Musiikki | Tapahtumat | Artikkelit

Urbaani on Kuopion katukuvaan keskittyvä sivusto. Sivustolta löydät juttua ja kuvia aiheeseen liittyvästä katutaiteesta, musiikista ja tapahtumista. Sivusto toimii blogin tyyppisesti eli aina kun jotakin mielenkiintoista ilmaantuu, oli se sitten uusi tapahtuma, lisäys kuvagallerioihin tai paikallisen artistin levy, siitä tehdään artikkeli etusivulle. Vanhempien artikkeleiden selaamiseen voi käyttää avainsanoja tai haku-kenttää.

Sivusto on perustettu alkuvuodesta 2010 ja taustalla pyörii joukko yksityishenkilöitä, jotka ylläpitävät sivustoa omalla vapaa-ajallaan, joten päivityksiä ja juttua tulee sen mukaan.

Urbaani muualla:
Facebook
Youtube

Graffiti
Sivuston tarkoitus ei ole kannusta ketään laittomuuksiin, vaan tuoda esille Kuopiosta jo löytyvää graffiti-taidetta. Älä käytä sivustolta löytyviä kuvia ilman ylläpidon lupaa.

Mikäli sinulta löytyy laadukkaita kuvia graffiteista Kuopiossa, voit lähettää niitä osoitteeseen info [at] urbaani [piste] org, laita aiheeksi “UrbaaniGraffiti/Alueen nimi mistä kuvat on” ja kuvat liitteenä. Kun kuvat on lähetetty, ylläpito päättää mitä laitetaan esille vai laitetaanko mitään. Jotta kuvalla olisi mahdollisuuksia päästä sivulle, sen tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Kuva on kaikinpuolin tarkka (ei tärähtänyt, pimeä jne.)
  • Kuva on otettu suoraan edestäpäin (mahdollisuuksien mukaan)
  • Kuvassa oleva graffiti on selkesti esillä (mikään ei peitä sitä)
  • Kuva on väh. 850 pikseliä leveä (mielellään isompi)

Jos kuitenkaan et omista itse kameraa, niin voit myös ilmoittaa graffitin sijainnin Vinkki-lomakkeella.

Musiikki
Kuopiolaisten ja Kuopiosta lähtöisin olevien artistien esittelyitä asiaankuuluvine linkkeineen. Mikäli sinulla on lisätietoja jostain tietystä artistista tai mielestäsi joku puuttuu listalta, nii lähetä tiedot Vinkki-lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen info [at] urbaani [piste] org, laita aiheeksi UrbaaniMusiikki ja kerro asiasi.

Tapahtumat
Ilmoituksia ajankohtaisista katutapahtumista Kuopiossa.

Puuttuuko tapahtumalistalta jokin järjestämäsi tai tietämäsi tapahtuma? Laita tapahtumatiedot Vinkki-lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info [at] urbaani [piste] org ja aiheeksi UrbaaniTapahtuma, niin lisäillään se mukaan!

Artikkelit/Blogi
Oletko kiinnostunut tuomaan esille Kuopion katuelämää ja tuntuu siltä, että sinulla saattaisi olla kirjoittajan lahjoja? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info [at] urbaani [piste] org aiheella “UrbaaniArtikkeli” ja katsotaan olisiko juuri sinussa ainesta “katutoimittajaksi”! Juttua tulee sitä enemmän, mitä enemmän sitä on ihmisiä tekemässä!

Mikäli haluat tavoittaa sivuston ylläpitäjät jollakin muulla asialla, lähetä asiasi em. osoitteeseen: info [at] urbaani [piste] org.

Etsitkö jotakin?

Käytä alla olevaa lomaketta etsiäksesi sivuilta:

Ei tuloksia? Ilmoita ylläpidolle, niin voimme korjata virheen!