E-mailUrbaani @ FacebookUrbaani @ YoutubeUrbaani – Kuopion katukuva

Kuukausi-arkisto tammikuu, 2012

Läskit Lokit – Älä tuomitse

Kirjoittaja , Tam.30, 2012, aiheessa Levy

Jou-ni & Läskit Lokit

Viime syyskuussa oli juttua Jou-Nin ja Tommiprkl:een yhteisprojektista Läskeistä Lokeista ja tämän projektin tulevasta levystä. Älä tuomitse -levy on nyt pientä vaille valmis ja niin julkaisupäivä kuin levyjulkkaritkin on jo lyöty lukkoon. Levyyn liittyen…

Miten hyvin levynteko onnistu, koko homma kokonaisuutena?
Tommiprkl: Hyvin.
Jou-Ni: Aina ku tommi oli jyväskylässä käymässä ni nauhoteltii sen osuuksia ja kertsejä. Omia säkeitä nauhotin kotona yksinäni. Sitten ku biisi oli nauhotettu niin miksasin ja masteroin sen. Ihan hyvin onnistu, välillä vaan tuntu että mistää ei tuu mitää ku on ollu muitakin projekteja tässä samalla. Levystä piti alun perin tulla Lokin Paskaa mut sit huomattiin et semmonen levy on jo tehty niin jouduttiin vielä muuttamaan nimikin.

Yhteistyö-kuviot – miten, missä ja millon?
Tommiprkl: Jounilla JKL:ssä, mikillä, tehtiin 2011 ja fiitit kusi.
Jou-Ni: Tommi tossa tarkottaa feattien kusemisella sitä että tähän piti alunperin tulla 4 feattia, joista yksikään ei oo lopullisella levyllä. Mutta ne biisit on edelleen työn alla ja julkaistaan kyllä vielä tulevaisuudessa. Kaikki fiitit Tsyddee lukuunottamatta nauhotettiin mun luona, Tsydde nauhotti oman säkeensä Kososen Tomin luona Kuopiossa. Näiden feattejen lisäksi DJ Yollu on heittäny viiteen biisiin kovat scratchit, ne nauhotettii Yollun luona Helsingissä.

Arvio levyntekoon käytetyn alkoholin määrästä
Tommiprkl: Vitusti.
Jou-Ni: Levyähän tehtiin kesäkuusta asti, siitä tähän päivään mennessä kotiviiniä on tehty ja juotu jotain 150 litraa. Toki siinä on ollu muitakin lokkeja lokkeilemassa aina. Omat verseni oon varmaan kaikki selvinpäin nauhottanu, mut Tommin nauhotusvarusteisiin tais melkein joka kerta kuulua se bissepäkki.

Jou-Ni: Loppuun vielä kiitokset meidän agentille Snörrelle joka teki hienot kannet. Allukalalle, rabbek:lle, bänelle, maramicelle ja immulle kiitos biiteistä.

Levyn kappalelista:
Honeymoon f. Oku
Älä Tuomitse f. Mc Vanha Markku
Rokkari Vei Naiseni
Läski Lokinpoikanen
Kiehuu
Rakkauslaulu
Ärsyttävä Mies
Kotiviiniriimit f. Immu
Hieno Mies f. Tsydde
Löydänkö Kotiini

Levy julkaistaan 8.2. ja sen saa omakseen tilaamalla kotiinkuljetettuna 7€ hintaan laittamalla asiasta sähköpostia osoitteeseen jjouni.jl@gmail.com ja myös 5€ hintaan levyjulkkareista 10.2. Jyväskylän Ilokivestä.

Sampleri youtubessa: http://www.youtube.com/watch?v=mfaCcT6Dbv4
Läskit Lokit Soundcloudissa: www.soundcloud.com/l-skitlokit

laskit_lokit-ala_tuomitse
Jätä kommentti :, , , lisää...

Videot-sivu

Kirjoittaja , Tam.27, 2012, aiheessa Sivuston toiminta

Videot

Media-osioon lisätty Tapahtumakuvien, Tarrojen ja Äänien kaveriksi Videot-sivu, jonka kautta voi katsella tämän sivuston Youtube-tunnuksen takana olevia videoita – eli aiemman Youtube-haeskelun sijaan ne löytyvät kaikki nyt helposti sivustolta suoraan.

Sivun käyttö on yksinkertaista:
Valitse soittimen alapuolelta klikkaamalla video, jonka haluat nähdä, ja se aukeaa soittimeen. Mikäli haluat kuitenkin päästä videota katsomaan Youtubeen, esimerkiksi kommenttien takia, niin se onnistuu painamalla soitinta kun siinä pyörii video. Soittimen käyttäminen on täysin samanlaista kuin Youtuben omallakin sivulla.

Video-asiaa vielä sen verran, että lähiaikoina on tulossa koostevideo 20.1. olleesta Funkkaa Taikka Kuole -iltamasta Resistorilla kaikkine räppeineen. Sitä odotellessa nähtävillä on kaikki aiemmin julkaistut videot, juurikin siellä Video-sivulla!

Jätä kommentti :, , , lisää...

Urban Moves vuosikokous 2012

Kirjoittaja , Tam.25, 2012, aiheessa Tanssi

Urban Moves ry

Kuopion urbaanin tanssin yhdistys Urban Moves pitää tiistaina 31.1. vuosikokouksen, jossa muun muassa valitaan yhdistyksen uusi hallitus. Ilmoitus Urban Movesin omalta sivustolta:

Tervetuloa Urban Moves ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen Kuopion Lyseon lukiolle (Puijonkatu 18) ti 31.1.2012 klo 18.00. Luvassa on mm. viime sekä tulevan vuoden asioiden tarkastelua ja UM:n hallituksen vaalit. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki UM:n jäsenet ja sellaiseksi ovat tulleet kaikki 15€:n jäsenmaksun maksaneet (käytännössä siis kaikki säännöllisesti tunneilla käyvät).

UM on siis yhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin ja sen pyörittämiseen tarvitaan vuosittain uusia jäseniä. Ilman tätä yhdistyksen pyörittäminen ei ole mahdollista. Siksipä onkin tärkeää, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle vaikuttamaan ja mahdollisesti asettumaan ehdolle kauden 2012 hallituksen virkoihin. Lisäksi kokouksessa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä sanomaan mielipiteensä yhdistyksen toiminnasta. Yli 18-vuotiaat UM:n jäsenet voivat itse asettua ehdolle johonkin virkaan ja alle 18-v voivat äänestää haluamiaan ehdokkaita (jos olet yli 18 vuotias, etkä ole UM:n jäsen, voit myös asettua ehdolle hallitukseen ja liittyä jäseneksi kokouksen jälkeen!). Tulemalla mukaan Urban Moves ry:n toimintaan olet mukana varmistamassa katutanssikulttuurin ja opetuksen jatkumisen Kuopiossa!

Paikan päällä on puhumisen ja taulukoiden esittelyn lisäksi myös pientä purtavaa. Lisätietoja hallituksen viroista tai muista mieltä painavista asioista voi kysellä tanssitunneilla Shilalta, Minnalta, Katilta tai Marjolta. Lisätietoja voi kysellä myös osoitteesta info@urbanmoves.fi.

Tervetuloa ja toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa 31. päivä Lyseolla!:)

Urban Moves netissä: http://http://urbanmoves.fi/

Jätä kommentti :, lisää...

Resistori Klubi – Laiasta laitaan

Kirjoittaja , Tam.16, 2012, aiheessa Haastattelu

Resistori Klubi

Viime kesän lopulla Vuorikadulle avattiin uusi baari entisen K-Klubin tiloihin – Resistori Klubi. Koska Resistorilla pidetään kaiken muun ohella iso osa Kuopion räppimeiningeistä, tarkoituksena jo avaamisesta lähtien on ollut tehdä paikasta juttua sivuille.

Alotetaan vaikka sillä, että kerrot kuka oot ja mitä/mikä on Resistori?
Turtiaisen Jarmo, Juvalta kotosin, ja Resistori Klubi edustaa semmosta vaihtoehtosta kulttuuria tässä kaupungissa, että ei mennä tuon massavirran mukana. Ei olla ihan samanlaista paskaa niinku muut. Tapahtumat on vähä semmosia massasta poikkeavia, vähä härskimpiä ja.. Kuten tuossa 21. tammikuuta tullee strippari.

Aiemmin oli K-Klubi tällä paikalla, miten sinä sitten päädyit jatkamaan tässä?
Aattelin, että perustan baarin ja sitten ku tämä tuli myyntiin.. Tai sain kuulla, että tulee myyntiin kaverin kaverin kautta, nii ostin pois. Elokuun 4. päivä avattiin (2011). Vielähän tässä aika paljo on kehitettävää. Tää syksy on menny vähä tälleen tunnustellessa ja katellessa. A-oikeudet tullee jossain vaiheessa, kun tämä valtio ne minulle suo, ja kaikkee muuta mukavaa. En paljasta nyt enempää. Kaikkee on tulossa.

Mitäs tällä hetkellä? Mitä Resistori tarjoaa?
Kaupungin rennoimman olohuoneen ja semmosen paikan, missä voi kaikki kansa olla oma ittesä, ei tarvii pelätä, että kategorisoituu jokskii. Tänne on kaikki tervetulleita, myöskin vaatetuksesta riippumatta – joihinki baareihin ku ei pääse ees lenkkarit jalassa sisälle. Tänne sentään pääsee. Täällä on semmonen meininki, että kaikki on kavereita. Tavallaan tää ei oo ees semmonen perinteinen baari, että ei turhan jäykkää oo. Iteki saatan pyöriä välillä tuolla asiakkaitten seassa ja istua pöyässä ja jauhaa paskaa. Ei se niin justiinsa oo, varsinki hiljasina iltoina.

Niinku sanoit, nii täällä järjestetään kaikenlaista erilaista massasta poikkeevaa, nii täällä on ilmeisesti aika helppo järjestää tapahtumia?
Joo sinälläänhän mulle käy oikeestaan ihan kaikki, ei mitään rajoja sen puoleen, kaikki käy. Yksityistilaisuuksiinki voi vuokrata. On meillä ollu häitten jatkoja, syntymäpäiviä, fetissi-bileitä ja kaikkee tämmöstä – laiasta laitaan. K-Klubin aikaan oli jotkut hautajaisten valvojaiset, kaikkee tämmöstä.

Minkälaisia erikoisuuksia Resistorilta löytyy? Takahuoneessa on maalauksia ainakin..
Takahuoneessahan ne kaikki naiset oli seinällä jo K-Klubin aikaan. Annoin sitten immeisille vapaat kädet piirtää siihen valkoseen takaseinään, nii tottakai joku urpo piirti sen naisenki päälle (toiselle seinälle). Tarkotus ois rempata tuo takahuonen vähä niinku tämän etuosan tyyliseks, vähä tummemmaks. Tussiseinä näillä näkymin häviää siitä. Strippi-tangolla ei oo vielä virallista esiintyjää ollu, mut onhan siinä porukka pyöriny, ja iteki oon käyny pyörähtämässä.. Strippari tullee tosiaan 21. päivä tammikuuta, lauantaina. Sitten olis tarkotus vähä usseemmin järkätä strippi-iltoja ja kaikkia muitaki vähä niinku aikuisviihde teema-iltoja. Olihan meillä yhet seksiväline-esittelyt tuossa kuukaus sitten. Area 51 ei taida muissa baareissa olla, täällä pääsee tappamaan Alieneita ja ihmisiä jos vituttaa. Kaupungin parhaat bileet on meillä sillon ku on DJ:t soittamassa, ja parhaat keikat, ainakii meiningiltään. Grindiä, punkkia, hc:tä, räppiä…

Mitäs muuta on jatkossa luvassa, stripparin lisäksi?
Jatketaan taistelua vaihtoehtoisen todellisuuden puolesta ja pyritään yhdessä rakentamaan parempaa huomista kaikille, jatkossa mennään vielä vapaampaan suuntaan ja siihen, että valta on asiakkailla, kansalla.

Onko minkälaisia viimesiä sanoja tähän loppuun?
Helvetin hyvät alkaneet uudet vuodet kaikille, tehkää tästä vuodesta elämänne paras vuosi!

Resistori Klubi -tietoa

Avoinna
Ma – La 16 – 02
Su – Kiinni (auki sovittaessa)

Yhteystiedot
jarmo@resistori-klubi.com
keikat@resistori-klubi.com
0440-452727
Vuorikatu 14
70100 Kuopio

Resistori Klubi Facebookissa

Räppiä Resistorilla seuraavan kerran:
20.01.2012 Funkkaa Taikka Kuole vier. DJ Okki-M
Paikka: Resistori Klubi
Lippu: 2€
Facebookissa: http://www.facebook.com/events/224694934280570/

Jätä kommentti :, , lisää...

SS: Savoräppiä maailmalle

Kirjoittaja , Tam.11, 2012, aiheessa Musiikki

Savon Sanomat

Savon Sanomissa tiistaina 10.1.2012 oli Kuopiolaisesta räpistä juttu, jonka pääosissa heilui Kuopionniemi-kokoonpano. Nimiä tiputeltiin myös muilta paikallisilta, maininnan saivat Tsydde, Verbaalinen Sawo, Moggi, Nappi Ohtaan sekä OG Ikonen. Lue artikkeli alta.

Kuvan saat isommaksi painamalla kuvaa. Jos ei vieläkään näy, niin paina uudestaan, tällä kertaa hiiren oikealla ja valitsemalla “Näytä kuva”.

Savon Sanomat 10.1.2012 – Savoräppiä maailmalle
ss-savorappiamaailmalle100112

Jätä kommentti :, , , , , , , , , lisää...

Etsitkö jotakin?

Käytä alla olevaa lomaketta etsiäksesi sivuilta:

Ei tuloksia? Ilmoita ylläpidolle, niin voimme korjata virheen!