E-mailUrbaani @ FacebookUrbaani @ YoutubeUrbaani – Kuopion katukuva

Kuukausi-arkisto helmikuu, 2011

Artisti: Verbaalinen Sawo

Kirjoittaja , Hel.27, 2011, aiheessa Artisti

Verbaalinen Sawo

Uutta musiikkia vaan ilmestyy! Verbaalinen Sawo -niminen kokoonpano iskee synkän Jynkän syövereistä kolmen hengen voimin letkeällä savolaisella meiningillä. Depyyttibiisi “Missä kesä” kuunneltavissa MySpacessa ja hieman tarkempaa tarinaa löytyy alla olevasta linkistä.

Tutustu Verbaaliseen Sawoon tarkemmin
Kuuntele MySpacessa

edit. 28.2.2011
Poikien MySpace-sivulle ilmestynyt toinenkin kappale “Verbaalinen Sawo”!

Jätä kommentti :, , , , lisää...

Artisti: Yadas

Kirjoittaja , Hel.20, 2011, aiheessa Artisti

Yadas

Kuopion räppirintama sen kun vain kasvaa! Tosin uusin lisäys, Yadas, on riimien kirjoittelua ja niiden ääntämistä harrastanut jo monen vuoden ajan eli periaatteessa kyse on jo vanhasta taitajasta. Tarkempaa kuvausta ja neitosen musiikkia tarjolla alla olevien linkkien kautta.

Tutustu Yadakseen tarkemmin
Kuuntele Mikserissä

Jätä kommentti :, , , , lisää...

Kuvagalleriapäivitystä #20

Kirjoittaja , Hel.12, 2011, aiheessa Kuvalisäys

Pitkästä aikaa päivitystä graffiti-galleriaan.

Tämän kertaisen päivityksen kuvat ovat yhtä lukuunottamatta kaikki radan varrelta junavaunujen kyljistä napattuja, ja se yksi muualta otettu on Niiralan Muurilta. Kuvat on aikaväliltä marraskuu 2010 – helmikuu 2011, eli mukaan saatiin jo tämän vuoden satoakin. Varmasti saisi enemmänkin vaunu-kuvia, vaihtuuhan vaunut ratapihalla jatkuvasti, mutta aika harvoin itsellä on asiaa sinnepäin ja silloinkin kun on, niin osa piisseistä on väleissä joista kuvia ei saa menemättä itse radalle – ja jos radalle menee, niin tuskin on asiaa takaisin ihan heti… Parempi joskus kuin ei koskaan ja muutama kuin ei yhtään. Kuvia lisätty 18, yhteensä kuvia galleriassa nyt 356. Kesää odotellessa…

vaunut000037

3 Kommenttia :, , , , , lisää...

Musiikki: Muusikonretkut – Reissaa

Kirjoittaja , Hel.09, 2011, aiheessa Musiikki

Muusikonretkut

Savon mualta kolisee räpin muodossa!

Aikaisemmin sisäpiirin räppi-illoissa ja öissä liikkuneet Muusikonretkut Pottujay ja Velemu päräyttivät ilmoille uunituoreen biisin ja vieläpä kevyen videon kera. Video on nähtävillä ja kuultavissa youtubessa sekä tässä tekstin alla. Kappaleen voi myös ladata linkistä videon alta. Artisti-sivulta pidättäydytään toistaiseksi.

Lataa kappale: Muusikonretkut – Reissaa

2 Kommenttia :, , , , , lisää...

Media-sivu

Kirjoittaja , Hel.06, 2011, aiheessa Sivuston toiminta

Media-sivu

Sivuston rakennetta on nyt muutettu sen verran, että entisen Tapahtumakuvat-linkin paikalle on ilmestynyt Media-linkki. Tapahtumakuvat eivät ole minnekään hävinneet, vaan ne löytyy edelleen em. Media-linkin takaa. Samasta paikasta löytyy löytyy nyt myös Tarrat sekä Äänet -sivut. Tarrat ovat samat kuin ennen, mutta äänet-sivukin on uusi ja sieltä löytyy erinäiset artikkeleissa/muilla sivuilla ilmi tulleet äänitiedostot. Muutoksen tarkoitus on helpottaa näiden eri media-tiedostojen paikantamista.

Ja nyt kun tämä artikkeli on kategorisoitu ‘Sivuston toiminnaksi’, niin muutama sana tulleesta palautteesta. Yleisesti ottaen se on ollut positiivista, niin viestein lähetetyt kuin kadulla vaihdetut. Tietysti on negatiivistakin, jokainen ei voi tykätä kaikesta. Mutta silti ihmetyttää kommentit, jotka ovat luokkaa “Teet työtä poliisin puolesta, poista se ja se”. Tällä ilmeisesti viitataan ainakin kuvien tageihin, jotka ovat helpottamassa esimerkiksi saman alueen ja samana vuonna tehtyjen piissien löytämistä sivustolla. On tietysti myös tekijän nimimerkki, mutta sekin vain siinä tilanteessa, että se on näkyvillä itse graffitissa eli näkyvillä kenelle tahansa graffitin näkijälle. Pähkäilyä on siis aiheuttanut se, että onko sinisilmäinen tässä tilanteessa minä, joka en usko poliisien käyttävän sivustoa kaikkein tärkeimpänä tietolähteenään, vai ne, jotka uskovat näin olevan?

Aiemmin jo graffiti-kartan päivittämisen lopetin vastaavanlaisen, mutta hyvin perustellun pyynnön myötä. Toisaalta, jos minä olen pystynyt löytämään kaikki kuvaamani graffitit, niin kuinka poliisi ei olisi muka ollut tietoinen näistä sijainneista jo vuosien ajan? Toivoisin jopa keskustelua aiheesta, että jonkinlaista yhteisymmärrystä asian tiimoilta saisi ilmoille. Mielellään järkevin perustein varustettuja, kiitos.

Muutenkin palautetta ja kehitysehdotuksia otetaan aina vastaan! Ja jotta artikkeli ei aivan pelkäksi “itkemiseksi” menisi ja ensimmäistä kappaletta sivuten, liitteenä kuva tarrasta, josta lisää juttua ehken myöhemmin (kitara vertauskohteena).

urbaani_isotarra

4 Kommenttia :, , , , , , lisää...

Etsitkö jotakin?

Käytä alla olevaa lomaketta etsiäksesi sivuilta:

Ei tuloksia? Ilmoita ylläpidolle, niin voimme korjata virheen!